Looking For Anything Specific?

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 : Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το 0-1 του Ίνγκασον (vid) : 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019.

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 : Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το 0-1 του Ίνγκασον (vid) : 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019.. 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019. Το δύο στα δύο στα ντέρμπι κορυφής έκανε ο παοκ. Παλλαϊκή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο μακεδονία και λαϊκά δικαστήρια. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Ποτέ στον πειραιά!» και με το γκολ του μιχάι στο 90' έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον ολυμπιακό δυο μέρες μετά από αυτό στο cas!

Το πικάρισμα των νικητών στους ηττημένους με τραγούδι του ρέμου. Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα; Σάββατο, 22 μαΐου 2021 21:00. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. *από 14/19 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις.

Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ 0-1: Πρόκριση με μαύρα χάλια
Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ 0-1: Πρόκριση με μαύρα χάλια from fws.gr
8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019. Γκολ για τον παοκ στο 29ο λεπτό του ντέρμπι. Με το γκολ του εντίνιο στο 20' ο παοκ πήρε σπουδαία νίκη στο καραϊσκάκη και έπιασε τον ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, 8 πόντους πίσω από τον παναθηναϊκό. Εξέτισαν (στο κύπελλο) ο πολύ χρήσιμος μεσοεπιθετικός ζαμπά (15/2) και ο μπακ γιαννούλης (1/0). Συνέχεια στη ξέφρενη πορεία του στη superleague έδωσε ο παοκ. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Η θυσία του μάνταλου δικαιώθηκε στο δοκάρι του μακέντα. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.

Φίλαθλοι του παοκ στην ομόνοια, η αστυνομία απαγορεύει τις συναθροίσεις (pics & vid).

Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 21:00. Ποτέ στον πειραιά!» και με το γκολ του μιχάι στο 90' έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον ολυμπιακό δυο μέρες μετά από αυτό στο cas! Γκολ για τον παοκ στο 29ο λεπτό του ντέρμπι. Μετά το φινάλε ακολουθεί η φιέστα του πρωταθλήματος για τους «ερυθρόλευκους». Έπαιξε σαν παοκ και αποζημιώθηκε! Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Συνέχεια στη ξέφρενη πορεία του στη superleague έδωσε ο παοκ. Καραϊσκάκης» σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, μερικές μέρες πριν τη σύγκρουση τους για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας (22/5). Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Φίλαθλοι του παοκ στην ομόνοια, η αστυνομία απαγορεύει τις συναθροίσεις (pics & vid). Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία.

Καραϊσκάκης» σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, μερικές μέρες πριν τη σύγκρουση τους για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας (22/5). Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Συνέχεια στη ξέφρενη πορεία του στη superleague έδωσε ο παοκ. Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα; Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του.

Γ. Γεωργίου "ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1" 24/2/2020 25η ...
Γ. Γεωργίου "ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1" 24/2/2020 25η ... from i.ytimg.com
Καραϊσκάκης, στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της. Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. Καραϊσκάκης» σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, μερικές μέρες πριν τη σύγκρουση τους για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας (22/5). Παλλαϊκή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο μακεδονία και λαϊκά δικαστήρια. Η θυσία του μάνταλου δικαιώθηκε στο δοκάρι του μακέντα. 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Η τρομερή ατάκα του γκαρσία για βιεϊρίνια.

Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.

*από 14/19 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις. Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία. Το piperata.gr έχει αποδείξει με την αρθρογραφία του πως παραμένει ανεξάρτητο. Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Το δύο στα δύο στα ντέρμπι κορυφής έκανε ο παοκ. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς τελικού κυπέλλου στον δικέφαλο του. Παλλαϊκή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο μακεδονία και λαϊκά δικαστήρια. Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο βασικός αμυντικός χαφ κάνιας (12/0), πάντα απών ο χαφ βέρνμπλουμ. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Ποτέ στον πειραιά!» και με το γκολ του μιχάι στο 90' έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον ολυμπιακό δυο μέρες μετά από αυτό στο cas! Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά.

Η τρομερή ατάκα του γκαρσία για βιεϊρίνια. Η θυσία του μάνταλου δικαιώθηκε στο δοκάρι του μακέντα. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 21:00. Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα ο βασικός αμυντικός χαφ κάνιας (12/0), πάντα απών ο χαφ βέρνμπλουμ. Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία.

ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 0-1 (ΦΩΤΟ) - SPORT365
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 0-1 (ΦΩΤΟ) - SPORT365 from 1.bp.blogspot.com
Η τρομερή ατάκα του γκαρσία για βιεϊρίνια. Καραϊσκάκης» σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, μερικές μέρες πριν τη σύγκρουση τους για τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας (22/5). Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Έπαιξε σαν παοκ και αποζημιώθηκε! Το δύο στα δύο στα ντέρμπι κορυφής έκανε ο παοκ. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ποτέ στον πειραιά!» και με το γκολ του μιχάι στο 90' έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον ολυμπιακό δυο μέρες μετά από αυτό στο cas! *από 14/19 μεταξύ τους under 2,5 προέρχονται οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον παοκ για όλες τις διοργανώσεις.

Φίλαθλοι του παοκ στην ομόνοια, η αστυνομία απαγορεύει τις συναθροίσεις (pics & vid).

8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019 8:08 μμ, κυριακή 01 δεκ 2019. Το δύο στα δύο στα ντέρμπι κορυφής έκανε ο παοκ. Μετά το φινάλε ακολουθεί η φιέστα του πρωταθλήματος για τους «ερυθρόλευκους». Συνέχεια στη ξέφρενη πορεία του στη superleague έδωσε ο παοκ. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Η τρομερή ατάκα του γκαρσία για βιεϊρίνια. Η θυσία του μάνταλου δικαιώθηκε στο δοκάρι του μακέντα. Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Έπαιξε σαν παοκ και αποζημιώθηκε! Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. Ποτέ στον πειραιά!» και με το γκολ του μιχάι στο 90' έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον ολυμπιακό δυο μέρες μετά από αυτό στο cas! Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα; ολυμπιακοσ παοκ. Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ που παοκ που έσπασε το αήττητο του ολυμπιακού

Posting Komentar

0 Komentar